Allotjaments turístics als Ports

Allotjaments turístics als Ports

Els allotjaments turístics als Ports, quines característiques tenen i descobreix quines activitats pots fer al voltant d’aquests allotjaments.

Característiques dels allotjaments turístics
Els albergs, les pensions, els hostals i les cases de colònies formen part dels allotjaments turístics dels Ports. Aquestos allotjaments turístics, majoritàriament solen dirigir-se per a grups nombrosos per als albergs i les cases de colònies, com poden ser un grup de joves o un grup escolar. Aquest tipus d’allotjament ajuden a crear un ambient de col·laboració al grup.
Als allotjaments turístics també s’hi engloben hostals i pensions, que aquests solen anar dirigits a persones que viatgen amb un pressupost més reduït. Tot i això, els turistes que s’allotgen en aquests tipus d’allotjaments turístics gaudeixen de la mateixa tranquil·litat que en altres llocs. Els llocs on estan ubicats els allotjaments turístics ofereix paisatges espectaculars. A més a més, alguns d’aquests allotjaments turístics ofereixen també el servei de piscina.

Tots els Allotjaments turístics dels Ports trobar aqui

Activitats prop dels allotjaments turístics
Prop dels allotjament turístics dels Ports podem fer activitats típiques com llogar bicicletes i fer-hi un passeig per la Via Verda, fer un passeig per la muntanya o llogar bicicletes tot terreny per fer rutes per la muntanya. Gran part d’aquests allotjaments turístics dins a poblacions properes dels Ports, el que fa que es puguin fer activitats de muntanya, com ara escalada o barranquisme. A més a més de tot això, hi ha rutes culturals per les poblacions i museus i centres d’interpretació. També hi ha zones humides on refrescar-se o fer-hi un picnic, tot i que hi ha àrees recreatives que ja compten amb taules de picnic. Estant els allotjaments turístics prop de la muntaya, una bona opció és pujar als cims més propers per gaudir d’unes vistes magnífiques. Totes aquestes activitats properes dels allotjaments turístics tenen en comú la natura que hi ha al territori, el que fa que siguin tot una experiència.

Llocs interessants prop dels allotjaments turístics
Els allotjaments turístics solen estar prop dels llocs d’interès com ara el Parc natural dels Ports, el Salt de Sotorres, el Toll del Vidre d’Arnes, l’àrea recreativa de la Franqueta a Horta de Sant Joan , l’Ecomuseu dels Ports o el Centre Picasso també a Horta de Sant Joan.

Mascotes als allotjaments turístics
Si tens planejat portar la teva mascota a la teva estada a un allotjament turístics dels Ports, és important que li preguntis a l’encarregat de l’allotjament turístics sobre aquest tema abans d’anar-hi.