Publicitat a Ebre.com

Anuncia’t amb nosaltres i arriba a milers de viatgers de tot el món que visiten les Terres de l’Ebre.

Sobre Ebre.com

Ebre.com és la guia turística de les Terres de l’Ebre, dinamitzant i publicitant la regió tant als mercats nacionals com internacionals.

El nostre objectiu és inspirar i informar als visitants sobre tot el que ofereix la regió, per ajudar a incrementar el número de visitants, i mantenir la posició de les Terres de l’Ebre com la millor destinació turística.

 

El nostre propòsit

Atreure visitants per crear ocupació i creixement avui, i per construir una reputació internacional de les Terres de l’Ebre per al demà.

La nostra Missió

Mostrar les Terres de l’Ebre al món de manera brillant.

 

Per què treballar amb nosaltres és rendible?

1. Ebre està posicionat a les primeres posicions dels buscadors. A Google i Yandex (motor de cerca rus) en les paraules clau referents al turisme pel territori (delta de l’ebre, cases rurals ebre, allotjaments al delta de l’ebre, restaurants ebre, etc.), generant i obtenint una gran quantitat i qualitat de coneixement de la marca Ebre i Terres de l’Ebre, amb més conversions i de rebot atraient més clients.

La seva pàgina serà pot ser vista, consultada i requerida per més de 15.000 persones al mes (juny 2015)! En aquests moments més de 500 persones al dia visiten la pàgina, creixent cada cop més.

2. Parli’ns dels seus negocis a turistes russos. Tota la informació sobre ebre traduïda al rus; som especialistes en turisme procedent de Rússia.

3. Portal atraient de turisme familiar, de luxe i de qualitat.

4. Navegació clara, fàcil i amb una interfície d’usuari intuïtiva. L’usuari estalvia temps i li permet trobar ràpidament la informació i veure la seva oferta.

5. Web mòbil. En l’era dels telèfons intel·ligents, i quan cada segon s’accedeixen a Internet des d’un dispositiu mòbil (telèfon o tauleta), és un clar avantatge facilitar l’accés a l’usuari.

a. La fitxa del se negoci i tot el portal s’adapta automàticament al dispositiu que utilitza l’usuari, no important el moment i lloc.

b. Crida a l’acció a tots els usuaris.

6. Estem invertint molts de recursos en la promoció ebre. Utilitzem les millors eines de promoció, màrqueting, control i anàlisi generant la millor estratègia. Disposem d’un equip d’especialistes per a les diferents àrees: programadors, experts en màrqueting turístic, gestors de xarxes socials, etc.

7. Treballar amb nosaltres li genera estalvi de temps i diners, guanyant en qualitat i atraient els millors clients de tot el món.

Contacte

Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb info@ebre.com.

Aconsegueix anunciar-te gratis!