Blog

Que hacer en Navidad y Fin de Año

Que hacer en Navidad y Fin de Año

Que hacer en Navidad y Fin de Año en les Terres de l’Ebre La Navidad para mucha gente significa grandes comidas con la familia y pasar tiempos con ellos pero entre comida y comida podemos hacer alguna actividad. Una tradición muy típica es hacer cagar el “tió”, al que le… Read more »

Festes, fires i jornades el desembre

Festes, fires i jornades el desembre

A més a més de preparar-nos per aquest nadal, durant aquest desembre, podrem gaudir d’exposicions, festes, fires i jornades per les Terres de l’Ebre. Festa Olea Europea Dissabte 5 de desembre A les Oliveres d’Arion es faran diversos tallers, degustacions, una visita teatralitzada i cantada, dinar i activitats per als… Read more »

Festes, fires i jornades durant novembre

Durant aquest novembre hi podeu gaudir dels següents esdeveniments a les Terres de l’Ebre: Del 30 d’octubre a l’1 de novembre 28a Festa del Vi de Gandesa La festa del Vi de Gandesa és una de les fires més reconegudes del territori i un aparador per introduir-te en l’àmbit dels… Read more »

Fiestas, ferias y jornadas durante noviembre

Durante este noviembre podéis disfrutar de los siguientes eventos en las Terres de l’Ebre: Del 30 de octubre al 1 de noviembre 28ª Fiesta del Vino de Gandesa La fiesta del Vino de Gandesa es una de las ferias más reconocidas del territorio y un escaparate para introducirte en el… Read more »

Temps de bolets a les Terres de l’Ebre

Temps de bolets a les Terres de l’Ebre

Amb la tardor arriba el temps de bolets i amb aquest els boletaires. A les Terres de l’Ebre, la gent sol anar a buscar-ne al Parc Natural dels Ports, ja que a més a més de buscar bolets també gaudeix de la tranquil·litat que ofereix la muntanya. Nosaltres us portem… Read more »

Festes, fires i jornades durant l’octubre

Durant l’octubre s’hi celebren diversos esdeveniments a les poblacions de les Terres de l’Ebre: Del 2 al 4 d’Octubre: 2n Festival d’intervencions Efímeres. També anomenat A Cel Obert,  amb intervencions de diversos creadors artístics, es celebra als patis més emblemàtics de Tortosa. Aquest any el tema clau és el color, ja… Read more »

11 de setembre, la Diada de Catalunya

11 de setembre, la Diada de Catalunya

L’onze de setembre és la Diada Nacional de Catalunya. Aquesta commemora l’última defensa de Barcelona (l’onze de setembre del 1714) durant la Guerra de Successió Espanyola. El fracàs d’aquesta va permetre que Felip V abolís les institucions i les llibertats catalanes. Recordar-la es una manera de reivindicar la identitat catalana, tot… Read more »

10 activitats que pots fer amb els amics

10 activitats que pots fer amb els amics

10 activitats que pots fer amb els amics a les Terres de l’Ebre Participar a les Festes Majors és una de les coses que has de fer, encara que sigui com a espectador. L’ambient durant les festes majors sempre és de germanor i de ganes de molta gresca. Una activitats… Read more »

10 activitats que pots fer amb nens

10 activitats que pots fer amb nens

10 activitats que pots fer amb nens a les Terres de l’Ebre Venir amb nens pot ser divertit, hi ha una amplia varietat d’activitats per fer amb ells. Aquí deixem una llista de les més entretingudes: Mullar-se a la platja o a les fonts natural són ideals per a refrescar-se… Read more »

10 plats típics de les Terres de l’Ebre

10 plats típics de les Terres de l’Ebre

Dins les Terres de l’Ebre trobem una gran varietat de plats típics, des de la cuina marinera fins a la cuina de secà. L’arròs també és un dels elements importants dins la gastronomia de les terres de l’Ebre ja sigui per fer una paella marinera com per fer baldanes d’arròs…. Read more »

6 Curiositats de festes a les Terres de l’Ebre

6 Curiositats de festes a les Terres de l’Ebre

La Guerra de Farina Aquesta es celebra durant el carnaval de Godall i es suposa que va començar un any que el blat anava molt barat ja que Godall produïa blat antigament. Cursa enigmàtica Aquesta gimcana, que es du a terme durant les festes majors de Santa Bàrbara,  possiblement és… Read more »

La Via Verda

La Via Verda

La Via Verda era l’antic ferrocarril  de la Vall de Zafán, que comunicava diverses poblacions del Baix Aragó amb les del sud de Catalunya, des de la Puebla de Híjar fins a Tortosa. Actualment està condicionada per als usos turístics, a peu, en bicicleta o a cavall, quedant prohibit de… Read more »

La Vía Verde

La Vía Verde

La Vía Verde era el antiguo ferrocarril  de la Val de Zafán, que comunicaba varias poblaciones del Bajo Aragón con las del sur de Cataluña, desde la Puebla de Híjar hasta Tortosa. Actualmente está acondicionada para los usos turísticos, a pie, en bicicleta o a caballo, quedando prohibido circular con vehículos… Read more »

Activitats típiques de les festes majors

Activitats típiques de les festes majors

Les festes majors a les Terres de l’Ebre ofereixen múltiples opcions però totes tenen unes característiques en comú. Aquí et deixem una llista d’aquestes característiques amb els llocs on en pots veure: Els concursos Ja siguin de pintura, de pesca, de vestits de paper, d’arrossegament, de fotografia o d’habilitats, com… Read more »

Фестиваль Ренессанс в Тортосе 23-26 июля 2015

Фестиваль Ренессанс в Тортосе 23-26 июля 2015 Festa del Renaixement de Tortosa 23-26 juliol 2015 Тортоса небольшой город на юге Каталонии с богатой историей и архитектурой. Ежегодно в Тортосе проходит фестиваль средневековья, привлекающий с каждым годом все большее внимание общественности. Фестиваль отмечается с большим размахом: более 500 актеров из 70… Read more »

Fiesta del Renacimiento de Tortosa 23-26 julio 2015

Fiesta del Renacimiento de Tortosa 23-26 julio 2015 La Fiesta del Renacimiento es una fiesta de cuatro días que se hace durante el tercer o el cuarto fin de semana de julio donde se celebra el esplendor de la ciudad de Tortosa durante el siglo XVI. Los ciudadanos se visten… Read more »

5 dels llocs culturals més visitats de Tortosa

5 dels llocs culturals més visitats de Tortosa

5 dels llocs culturals més visitats de Tortosa Catedral de Tortosa La Catedral de Tortosa, dedicada a Santa María, està orientada cap a E-O i es va començar a construir el 21 de maig del 1347. Aquesta espectacular catedral gòtica reflexa la gran importància que la religió va arribar a tenir… Read more »

5 de los sitios culturales más visitados de Tortosa

5 de los sitios culturales más visitados de Tortosa

5 de los sitios culturales más visitados de Tortosa Catedral de Tortosa La Catedral de Tortosa, dedicada a Santa María, está orientada hacia E-O y se empezó a construir el 21 de mayo del 1347. Esta espectacular catedral gótica refleja la gran importancia que la religión llegó a tener en… Read more »

Первый пост в блоге, результаты.

Первый пост в блоге, результаты.

Добрый день всем! Мы, команда ebre.com, представляем Вам новый раздел сайта и делимся результатами работы. Ebre.com опубликован ровно два месяцп назад в день Святого Георгия (23 апреля). Немного истории. Сайты ebre.com и ebre.info созданы 18 лет назад, в 1997 году. В течении этих лет порталы выполняли свои функции – информировали путешественников о Террес-дель-Эбре, но за эти годы… Read more »

Primera noticia al blog y primeras impresiones

Primera noticia al blog y primeras impresiones

Tenemos el placer de presentaros una nueva parte del portal, el blog. En esta primera noticia os explicaremos las primeras impresiones desde que publicó el portal el día de Sant Jordi de 2015, hace exactamente dos meses. Breve historia del portal. Las páginas ebre.com y ebre.info hacía 18 años que estaban creadas, desde 1997. Durante estos… Read more »