10 de les millors atraccions naturals de les Terres de l'Ebre

10 de les millors atraccions naturals de les Terres de l'Ebre

1.  La Via Verda:

Via Verda   La Via Verda és una ruta amb una gran accessibilitat on podem descobrir ponts, aqüeductes, túnels o antigues estacions de tren reconstruïdes mentre es gaudeix dels paisatges. Aquests varien però sempre tenen el fil conductor de la naturalesa. El seu traçat va paral·lel al riu Ebre, envoltant-lo de camps de conreu i boscos de ribera. A l'altura de Benifallet s'endinsa cap al cor de la vall del riu Canaletes direcció Horta de Sant Joan. El paisatge es tornarà muntanyós, però durant el camí s'hi poden trobar diferents tolls o piscines naturals com els de la Fontcalda o les Olles del riu Canaletes per refrescar-se.

2.  Serra del Montsià:

Serra del Montsia La Serra del Montsià, situada en paral·lel a la costa, proporciona la possibilitat de gaudir dels ecosistemes mediterranis mentre es practica senderisme. Hi podem trobar diversos poblats ibèrics com el de la Moleta del Remei, però un dels llocs recomanable és la Foradada que permet gaudir d'unes vistes impressionants del Delta de l'Ebre. Booking.com

3.  Serra de Godall:

Serra de Godall La Serra de Godall, situada en paral·lel darrera la Serra del Montsià i amb la cota més baixa que aquesta, guarda igualment tresors: la Font de l'Arboç, la Font Cap d'Àsens, la Font de la Serra, l'Ermita de la Pietat d'Ulldecona i les  Pintures rupestres dels abrics d'Ulldecona són els llocs més visitats.

4.  Serra de Cardó:

Serra de Cardó La Serra de Cardó, situada entre el Baix Ebre i Ribera d'Ebre amb una altura de 942m i coronada per la Creu de Santos o Xàquera, permet tenir una panoràmica amb l'abrupta vall de Cardó i la seva davallada fins a l'Ebre. La serra té el balneari de Cardó, antic convent carmelità, que aprofita com a fonts medicinals les corrents subterrànies que s'originen per la permeabilitat de les roques calcàries.

5.  La Reserva Natural de Fauna Salvatge de Sebes i Meandre de Flix:

Reserva Natural de Sebes La Reserva Natural de Fauna Salvatge de Sebes i Meandre de Flix proporciona la possibilitat de gaudir de l'ambient natural de la ribera de l'Ebre i contemplar-hi la varietat tant de vegetació com d'animals. S’hi ha format un dels canyissars més extensos de Catalunya i a les seves illes es conserva el bosc de ribera gairebé intacte. Dins la reserva també hi trobem un observatori prop d'una llacuna que ha estat regenerada.

6.  Coves de Benifallet:

Coves de Benifallet Les Coves de Benifallet és un conjunt de coves on el lent degoteig de les aigües que es filtren han anat creant estalagmites, estalactites i figures capritxoses que ens fan anar més enllà amb la imaginació. Es un lloc que et farà reflexionar sobre el pas del temps, la importància de l'aigua al territori i apreciar els canvis i la història .

7.  Salt de Sotorres:

Salt de Sotorres i el Ventador   El Salt de Sotorres és uns salts d'aigua del riu Canaletes. És una zona freqüentada per fer senderisme i barranquisme ja que el riu s'ha anat obrint pas entre les roques del massís i la erosió de l'aigua ha creat forts desnivells. Un lloc on refrescar-se o obtenir una visió de la natura en el seu estat més salvatge.

8.  Toll del Vidre:

Toll del riu Algars/ Toll del Vidre   El Toll del Vidre és una piscina natural al riu Algars amb salts i un tobogan natural. Està al bell mig del Parc Natural dels Ports amb unes magnífiques vistes panoràmiques. Tot i que no hi ha zona habilitada de pícnic és un bon lloc per passar-hi el dia entre la natura.

9.  Roques d'en Benet:

Les Roques d'en Benet Les Roques d'en Benet són un conjunt de roques de grans dimensions on es pot practicar escalada. Aquestes tenen un gran interès turístic i des del punt més alt hi ha unes vistes esplèndides de tota la part interior de la comarca.

10.  Les fagedes dels Ports:

Fagedes dels Ports Les fagedes dels Ports ens permeten gaudir de la naturalesa en àmbit muntanyós i fer rutes com ara la que porta al Faig Pare i al Pi Gros, dos dels arbres monumentals que tenim a les Terres de l'Ebre. És un ambient natural i salvatge i a més a més amb unes vistes úniques. Font Fotos

Informació

Anuncia el teu negoci a Ebre.com