Coves de Benifallet

Antiga carretera de Tortosa, km6, 43512 Benifallet, Tarragona

Coves de Benifallet

Les Coves Meravelles destaquen per la quantitat i qualitat de concrecions, especialment les excèntriques. El lent degoteig de les aigües d’infiltració, carregades de carbonats en dissolució, va donant lloc a fascinants formacions, a voltes estrambòtiques on la imaginació del visitant descobreix éssers fantàstics i configuracions capricioses; a més de les clàssiques estalactites i estalagmites, a la cavitat hi ha un gran nombre d’altres formacions d’estructura variadíssima. Conegudes per la gent amb el nom genèric de Coves de l’Aumediella, no van despertar interès espeleològic fins a l’any 1968. Aquestes coves són: Les Meravelles (citades anteriorment), L’Avenc del Sifó, cova d’en E. Marigot, cova de l’Aumediella Gran, cova del Dos i avenc del Catalanisme.

Foto font: 1

Aquest forma part de la Ruta de les 3ces.

Hivern: Obert de l’1 de novembre al 31 de març: obert caps de setmana, festius i ponts excepte Nadal i cap d’any. Horari de 10h a 13:30h i de 16h a 19:30h

Estiu: Obert de l’1 d’abril al 31 d’octubre obert tots els dies excepte el 8 de setembre (festa local). Horari: de 10h a 13:30h i de 16h a 18:30h.

Visited 3278 times, 1 Visit todayRelated Listings