Com afegir la seva empresa a Ebre

Afegeixi el seu negoci a la web Ebre.com

Ebre.com és la guia turística més gran que fa promoció sobre les Terres de l’Ebre. És visitat per milers de persones cada mes a la recerca d’informació i planificació de viatges al voltant de les Terres de l’Ebre.

Tota la informació d’Ebre.com arriba a milions de persones interessades.

Al seu abast trobarà una potent eina per poder controlar la informació, la disponibilitat del seu allotjament, els menús del seu restaurant, els serveis turístics o esports d’aventura, etc.

A més, s’obté l’accés a eines de màrqueting, que juntament amb la promoció gratuïta del seu negoci arriba a tot els seus clients potencials.

Afegir la seva empresa al portal de referència de les Terres de l’Ebre és molt fàcil.

Comencem.

Com afegir la seva empresa al catàleg?

Pot comprovar que la seva empresa encara no està al directori de Ebre.com des del quadre de cerca de la pàgina principal o la part superior de la pàgina.

Si no apareix la pàgina de la seva empresa pot crear-la de nou.

Per començar seleccioni l’opció de menú “Afegir“.

1. Esculli el tipus de negoci:

  1. Allotjament;
  2. Lloc per menjar i beure;
  3. Servei turístic;

2. Triï el pla que desitja. Vegeu-los aquí.

3. Pot omplir la informació del formulari:

a. Informació del negoci:

  • El nom de l’empresa;

  • L’adreça exacta per facilitar que el trobin o l’usuari pugui calcular la ruta per arribar-hi correctament. Si el desplegable que busca dins de Google no el troba, posi les coordenades;

  • Un únic número de telèfon per a que els usuaris puguin trucar des de la web ràpidament;

b. Descripció dels serveis: Una descripció breu per veure ràpidament les principals característiques. Ha de estar escrit en català o espanyol, no ha de contenir números de telèfon, ni adreces, ni correus electrònics, ni pàgines web, ni text en majúscules ni en negreta ni codi HTML.

c. Foto: És important ja que és la primera impresió del seu negoci.
Aquesta es mostrarà a la seva pàgina, al llistat dins la categoria/es seleccionades i ha d’estar en format estàndards de foto (jpg, png).

Triï una foto de bona qualitat (300 KB a 1MB). No aceptarem fotos amb marcs, logotips, collages i/o subtítols.Seleccioni una foto que capturi l’essència del seu negoci, pot ser una imatge de l’interior, de la façana de l’edifici o el seu equip de treball.

No es recomana posar-hi fotos d’Internet, de plats o fotos de la natura. Han de ser fotos seves i originals i en el cas de no ser seva comprovi la llicència de la imatge, ja que la responsabilitat de les imatges i informació publicada és seva.

Important! Per ajudar-li amb el posicionament als cercadors, abans de pujar la imatge a la pàgina web és molt aconsellable que canviï el nom de la foto per un nom rellevant i adequat amb la foto publicada, Per exemple, pot posar el nom de la seva empresa i no amb noms com “Photo 1” o “ghgtszh60”.

Abans de la publicació de tots els textos i les fotos seran moderats pels administradors de la web, de manera que es recomana seguir aquestes regles. Cal no oblidar que els editors d’Ebre.com contrastaran les dades introduïdes amb altres fonts públiques.

Per requisits de qualitat del portal, és molt important que la informació que s’introdueix sigui real, a més de seguir normes bàsiques del llenguatge.

Registrar usuari.

Correu electrònic amb un nom d’usuari i contrasenya. Recomanem l’ús del nom comercial com a nom d’usuari. Serà el que es veurà si heu de contestar comentaris d’usuaris. Si ho desitja, pot realitzar el registre amb el seu perfil de Facebook o Google.