10 activitats que pots fer amb els amics

Serveis del Delta de l'Ebre

10 activitats que pots fer amb els amics a les Terres de l’Ebre

Participar a les Festes Majors és una de les coses que has de fer, encara que sigui com a espectador. L’ambient durant les festes majors sempre és de germanor i de ganes de molta gresca.

Una activitats de les més innovadores és el bany entre tonyines roges de l’Atmella de Mar, on pots anar-hi a veure les tonyines, fer-hi una degustació o nedar entre elles.

En el cas que sigueu molt actius, el barranquisme us pot proporcionar la dosi d’adrenalina que necessiteu si la opció del bany amb les tonyines no us ha convençut.

Llogar embarcació per anar al xiringuito de la Badia dels Alfacs (Sant Carles de la Ràpita) per menjar, ja sigui dinar, sopar o fer el vermut. Aquest té la característica de que està situat al mig del mar, tot i que l’aigua no és molt profunda s’ha d’arribar en algun tipus d’embarcació.

Podeu llogar un kayak i baixar pel riu Ebre si teniu diversos dies o llogar-lo per una estona i fer activitats aquàtiques al riu. Exemple d’aquestes són el xurro, el llit elàstic o el donut.

Si el que voleu és relaxar-vos, la platja pot ser la vostra aliada ja que amb les extenses platges la densitat de banyistes és menor. A més a més, hi ha algunes platges on hi ha habilitades barbacoes per fer-hi rostides.

Si posar-vos dins l’aigua no us fa gaire gràcia també podeu llogar bicicletes per recórrer les Terres de l’Ebre, ja sigui per la Via Verda o pel Delta. Els seus paisatges envoltats de natura són espectaculars.

Si sou més de muntanya també gaudireu per les serres de les Terres de l’Ebre. Podeu practicar-hi senderisme, excursionisme, escalada, …

Durant el bon temps fer un pícnic és una bona opció perquè a més a més de parcs amb gespa també hi ha àrees recreatives per totes les Terres de l’Ebre.

Sortir de festa a les Terres de l’Ebre tens tant discoteques com llocs per anar a prendre alguna cosa més relaxadament.

Pots trobar cases rurals ideals per a la teva escapada a les Delta de l’Ebre.

Cases rurals als Ports.

Fonts fotos 1