Apartaments dels Ports

Apartaments dels Ports

Els apartaments dels Ports, gaudint dels paisatges naturals amb la comoditat de com si fossis a casa. Descobreix que pots fer-hi prop dels apartaments.

Característiques dels apartaments

Els apartaments als Ports es solen situar en nuclis de poblacions properes als Ports. Tot i que sovint els apartaments als Ports tenen una ambientació rústica tenen un equips moderns. Aquests tipus d’apartaments són ideals per venir en família ja que solen tenir diverses habitacions. Tot i així, si vens a fer-hi una estada amb els amics, els apartaments també són una bona opció.

Tots els Apartaments turístics dels Ports trobar aqui

Avantatges de llogar un apartament

Aquests apartaments ofereixen autonomia i comoditat que busquen els visitants als apartaments dels Ports. Els avantatges de llogar apartaments és que et pots sentir com a casa, ja que l’apartament serà la teva casa provisional durant l’estada. Els apartaments estan equipats amb cuina per si t’apeteix cuinar o la teva alimentació té alguna restricció com ara intoleràncies, al·lèrgies o simplement segueixes una dieta vegetariana o vegana. D’altra banda, cada cop més els restaurants tenen més en compte aquests condicionants alimentaris.

Els apartaments solen rebre turistes que es queden un cap de setmana, una setmana o més d’una setmana. A més a més, els apartaments sovint ofereixen la utilització de la piscina o altres serveis de la comunitat.

Activitats prop dels apartaments

Prop dels apartaments trobem una gran diversitat d’activitats. Per una part tenim activitats a la muntanya, com ara senderisme, barranquisme i escalada entre altres. D’altra banda, també es poden fer rutes en bicicleta tot terreny o de passeig per la Via Verda. Les poblacions properes als apartaments també ofereixen rutes culturals descobrint els secrets dels pobles.
No podem deixar de banda que els apartaments estan prop dels Ports i aquests ofereixen escenaris naturals ja sigui per fer-hi una ruta fotogràfica com una sessió de ioga. A més a més de l’observació d’ocells o anar a buscar rovellons.

Mascotes als apartaments

Si tens planejat portar la teva mascota a la teva estada a algun dels apartaments dels Ports, és important que li preguntis al propietari de l’apartament sobre aquest tema.

Llocs interessants prop dels apartaments

Els apartaments solen estar prop dels llocs d’interès com ara el Parc natural dels Ports, les Roques d’en Benet, el Pi Gros i el Faig Pare al Mas de Barberans, el Pi del Perillo a Xerta el Toll del Vidre d’Arnes, l’àrea recreativa de la Franqueta a Horta de Sant Joan , l’Ecomuseu dels Ports o el Centre Picasso també a Horta de Sant Joan.

 

La nit als Ports

Una opció és degustar còctels als pubs propers als apartaments i l’altra opció es gaudir de la tranquil·litat i del cel estrellat sense contaminació lumínica.

A més a més, cada cert temps s’organitzen sortides nocturnes per la muntanya a la llum de la lluna plena i a l’Observatori de l’Ebre s’hi fan tallers d’astronomia.