Allotjaments turístics al Delta de l’Ebre

Allotjaments turístics al Delta de l’Ebre

Els allotjaments turístics al Delta de l’Ebre, les seves característiques, activitats que pots fer prop i llocs interessants.

Característiques dels allotjaments turístics

Els allotjaments turístics engloben els albergs, les pensions, els hostals, cases de colònies del Delta de l’Ebre. Dins els allotjaments turístics, els albergs i les cases de colònies solen anar dirigits per a grups nombrosos, com per exemple un grup de joves o un grup escolar. Dins els allotjaments turístics també hi trobem els hostals i pensions, que aquests solen anar dirigits a persones que viatgen soles o en parella i el seu pressupost és reduït. Els turistes que s’allotgen en aquests tipus d’allotjaments turístics gaudeixen de la mateixa tranquil·litat que altres llocs però de manera més modesta. Tot i així, el territori on es troben aquests allotjaments turístics ofereix igualment uns paisatges espectaculars.

Activitats prop dels allotjaments turístics

Hi ha una gran varietat d’activitats prop dels allotjament turístics per fer al Delta de l’Ebre, entre elles trobem activitats típiques com llogar bicicletes i fer-hi una ruta pel delta, fer un creues pel riu o llogar un kayak per anar pel riu. Gran part d’aquests allotjaments turístics estan prop de la costa, el que fa que es puguin fer activitats marítimes, com ara vela o submarinisme. A més a més de tot això també hi ha rutes culturals per les poblacions, visitant museus i centres d’interpretació, visitar les llacunes, o pujar als cims més propers per veure unes vistes magnífiques del Delta. Totes aquestes activitats properes dels allotjaments turístics tenen en comú la natura que hi ha al territori, el que fa que siguin tot una experiència.

Tots els Allotjaments turístics al Delta de l’Ebre estan aqui

Llocs interessants prop dels allotjaments turístics

Els allotjaments turístics solen estar prop dels llocs d’interès com ara el Parc natural del Delta de l’Ebre, l’Encanyissada, la tancada, els Ullals de Baltasar, la moleta del Remei,  les Olles i la desembocadura del riu Ebre.

Mascotes als allotjaments turístics

Si tens mascota i tens planejat portar-la a la teva estada a un allotjament turístics del Delta de l’Ebre, és important que li preguntis a l’encarregat de l’allotjament turístics sobre aquest tema abans d’anar-hi. Pel Delta de l’Ebre hi podràs trobar platges on s’admeten mascotes prop dels allotjaments turístics.

Foto font: 1