Llocs d’interès de Deltebre

Llocs d’interès de Deltebre

L’aprofitament dels recursos naturals del Delta ha servit per elaborar una cuina d’excel·lent qualitat, rica i original. La mescla d’arròs, verdura, marisc, peix (riu i mar), aus de capa, etc., configura una varietat que fa de la cuina un atractiu singular de la zona. Per aquest motiu, a Deltebre s’organitzen periòdicament unes Jornades Gastronòmiques.

Gràcies a la proximitat del riu Ebre i el mar Mediterrani, Deltebre és un lloc ideal per practicar tots els esports a l’aire lliure: vela, piragüisme, rem, natació… També es fan passejos amb barca recreativa i és un paradís per als pescadors, ja que poden pescar tant en aigua dolça com salada, amb la possibilitat de fer sortides amb curricà.

Diferents tipus de vents de diversa intensitat ens permeten de practicar la planxa de vela (Windsurfing).

També es pot practicar la caça menor, d’octubre a març. Deltebre és zona de pas de multitud d’aus salvatges. Ateses les característiques geogràfiques del Delta, passejar amb bicicleta, muntar a cavall o fer excursions amb carruatge són activitats ideals.

Aquí podreu trobar lloc on allotjar-vos, tant en hostals com en hotels, albergs, cases de turisme rural, càmpings… i tindreu la possibilitat de visitar les zones d’interès turístic com la llacuna del Canal Vell, el mirador del Molí dels Mirons, l’Ecomuseu, la desembocadura, el Garxal, l’illa de Sant Antoni, l’illa de Buda…, així com les seves extenses platges de sorra fina, on podreu gaudir del sol i de la tranquil·litat que les caracteritza.

Si visiteu Deltebre estem segurs que us adonareu que és un lloc acollidor i agradable, on podreu gaudir de la tranquil·litat o bé de l’acció i l’aventura si això és el que desitgeu.