Serveis del Delta de l’Ebre

Serveis del Delta de l’Ebre

Dins dels serveis del Delta de l’Ebre hi trobem diverses opcions:

L’Ecomuseu del Delta és també el Centre de Recepció i Documentació del Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Aquest espai a Deltebre dedicat al Delta de l’Ebre ens facilitarà tota mena d’informació sobre els serveis que a partir de la creació del Parc Natural s’han organitzat per al seu millor coneixement i conservació.

Hi trobem una exposició permanent amb la història del Delta, la fauna, la flora i les seves activitats típiques. També faciliten informació per contactar amb el servei d’acompanyants turístics.

No hi pot faltar l’assessorament tècnic i la Organització de visites turístiques amb tot tipus d’itineraris envoltats de la natura que et permetran gaudir d’aquest espai magnífic anomenat el Delta de l’Ebre. Els itineraris són variables segons els mitjà de transport ja que hi ha zones en que només és accessible amb bicicleta o a peu. Tot i això, la zona està habilitada per facilitar l’accés ja que és un territori planer.

A més a més, a la Casa de Fusta o Casa Verda s’hi estableix el Centre Ornitològic del Delta que ens mostrarà la fauna del Delta de l’Ebre i des d’on es poden fer visites amb barca per la llacuna de l’Encanyissada.

Prop del Canal Vell hi trobem l’Estació Biològica del Delta de l’Ebre que alberga el Centre de Fauna Salvatge del Delta de l’Ebre. Aquest espai es pot visitar amb visita prèvia i es fa una visita amb explicacions sobre els objectius i el funcionament del centre, així com l’observació d’algunes espècies protegides i les seves problemàtiques de conservació. També s’explica el projecte de cria en captivitat de la tortuga d’estany que està en funcionament.

El servei de lloguer de cases per a estiueig el trobem tant en empreses com en l’àmbit individual, a més a més, hi ha una gran varietat per escollir la casa d’estiueig per les seves característiques i situacions.

No marxis sense degustar els plats típics als restaurants que hi trobaràs escampats al Delta de l’Ebre.