Mas d’en Rue

Deltebre, Tarragona, Espanya

Catalan Spanish

639 029 741

El mas d’en Rue neix amb la finalitat d’ensenyar-vos el delta de l’Ebre de la manera més natural possible, senzillament com el viu la gent d’aquí.

Hem estat més de dotze anys al sector de la restauració i creiem que es el moment de conviure amb els nostres visitants d’una manera diferent. Compartir amb vosaltres tota la nostra experiència ens fa moltíssima il·lusió es per això que us convidem a visitar-nos.

A casa nostra podreu gaudir de tot tipus d’activitats, des de practicar la pesca amb els mètodes més tradicionals, fins a elaborar-ne vosaltres mateix un “Xapadillo” d’anguila, i sense oblidar les passejades amb bici pels indrets més insòlits pel mig dels arrossars i el Parc Natural del delta de l’Ebre. També celebrem les festes tradicionals de la plantada de l’arròs, així com la corresponent cega.

La casa esta voltada d’arrossars, disposa de quatre habitacions i servim esmorzars i sopars, tots ells casolans i cuinats de la manera més tradicional i amb productes de la terra. També tenim horta pròpia, una bassa on hi ha peix i aus aquàtiques i també una granja amb una petita representació d’aus autòctones.

Organitzem la vostra estada al delta de l’Ebre amb una sèrie d’activitats per que pugueu gaudir de la nostra terra tal i com ho fem nosaltres.

Les habitacions de la casa

Les habitacions són de matrimoni però es poden adaptar per nens en el cas que sigueu famílies. També disposem de bressol per nadons.

Cada habitació te una decoració diferent i hem volgut mantenir l’ambient de la casa.

Al mas d’en Rue, si dormiu amb les finestres obertes sentireu cantar les granotes, així com alguna gallina d’aigua o algun que altre ànec.

Totes les habitacions tenen vistes als camps d’arrossars.

Contemplant el paisatge n’hi ha prou per poder relaxar-se i escoltar el silenci.

La nostra cuina

Al mas d’en Rue podreu gaudir dels plats més tradicional de la nostra terra. Cuidem tots els detalls per que podeu assaborir el gustos més genuïns del Delta, el “xapadillo” d’anguila i de tenca, els arrossos, el nostre marisc de les badies…
Ens fa molta il·lusió poder cuinar amb vosaltres aquests plats característics i que estem segurs que us encantaran…

Visited 1105 times, 2 Visits today


Related Listings