Casa de colònies Alberg La Ràpita

40.640380, 0.586599

Catalan Spanish

977 741 788

Benvinguts a la Casa de Colònies de Sant Carles de la Ràpita, Complex turístic l’Alberg. Inaguració al març del 95 i amb capacitat oficial per a 178 places. En ell, tant el paisatge, instal·lacions i els nostres col·laboradors, li donaran, la confiança, qualitat i diversió que espera.

El Delta de l’Ebre és un lloc ideal per a realitzar colònies per a grups de nens i joves. Acostar-se al medi natural i conèixer el Parc Natural del Delta de l’Ebre, és sens dubte una experiència extraordinària. Veuen a un lloc genuí, prop de la naturalesa i dels teus amics i lluny de la rutina. A les Casa de Colònies Sant Carles de la Ràpita t’esperen els seus espais privilegiats per a compartir i conviure.

Menús per a grups, altament equilibrats per a joves i esportistes. Amplis espais per a l’oci, propis per a concentracions esportives. Possibilitat d’excursions al Delta de l’Ebre, platges, Parc temàtic Port Aventura,etc.

Compta amb un selecte restaurant, el Restaurant L’Alberg amb menús per a celebracions de noces, campanya especial de comunions, celebracions, etc. Disposem de carta de menús concertats amb diferents opcions. El nostre equip de cuina li farà gaudir dels millors plats de la nostra cuina mediterrània: Mariscos, Crustacis, Peixos, Carns…

Visited 495 times, 1 Visit today


Related Listings