Coves de Benifallet

Antiga carretera de Tortosa, km6, 43512 Benifallet, Tarragona

Coves de Benifallet

Les Coves Meravelles destaquen per la quantitat i qualitat de concrecions, especialment les excèntriques. El lent degoteig de les aigües d’infiltració, carregades de carbonats en dissolució, va donant lloc a fascinants formacions, a voltes estrambòtiques on la imaginació del visitant descobreix éssers fantàstics i configuracions capricioses; a més de les clàssiques estalactites i estalagmites, a la cavitat hi ha un gran nombre d’altres formacions d’estructura variadíssima. Conegudes per la gent amb el nom genèric de Coves de l’Aumediella, no van despertar interès espeleològic fins a l’any 1968. Aquestes coves són: Les Meravelles (citades anteriorment), L’Avenc del Sifó, cova d’en E. Marigot, cova de l’Aumediella Gran, cova del Dos i avenc del Catalanisme.

Foto font: 1

Aquest forma part de la Ruta de les 3ces.

Hivern: Obert de l’1 de novembre al 31 de març: obert caps de setmana, festius i ponts excepte Nadal i cap d’any. Horari de 10h a 13:30h i de 16h a 19:30h

Estiu: Obert de l’1 d’abril al 31 d’octubre obert tots els dies excepte el 8 de setembre (festa local). Horari: de 10h a 13:30h i de 16h a 18:30h.

Visitat 1987 vegades, 1 Visit today


Afegir comentari

Valora fent clic a la estrella:

 

Llocs relacionats

Mont Caro

Mont Caro
El Mont Caro amb una altura de 1447 met Read More…

Serra de Godall

 
 Serra de Godall
La Serra de Godall és un Read More…

Serra de Cardó

La Serra de Cardó són unes muntanyes que s&#8217 Read More…